Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
- 200 g water, plus extra to cover sliced potatoes
- 70 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 50 g olive oil
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp coarse salt flakes, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2273 kJ / 543 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 776 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Focaccia
3h
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
1h 30min
Egg salad in crispy Easter nests
1h
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20 min
Calzone Napoletano
1h 40min