Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlova
- 220 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi, temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di cremor tartaro (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
Pere arancioni al vapore
- 250 g di pere (pere piccole), mature ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di zeste di arancio grattugiate (da 1 arancia)
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 2 bacche di anice stellato
- 1 stecca di cannella
- 20 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 400 g di panna (30-40% di grassi), ben fredda
- 1 - 2 cucchiai di mandorle a bastoncini, tostate
- 1 cucchiaio di riccioli di cioccolato fondente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1484 kJ / 355 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min
Tagliolini al tartufo
45min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min
Olio al timo e aceto di lamponi
Değerlendirme yok
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30min
Thai tom yum
1h 30min
Grissini cipolla e pancetta
3 Std.
Salsa mousseline
20min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Torta a scacchi
7h
Cioccolata da sciogliere
Değerlendirme yok
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min