Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1541 kJ / 367 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Yogur natural
11h 10min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Claras batidas
5min
Panqué de elote al Varoma
2h 20min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5h 35min
Yogur de vainilla TM6
13h
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Rollo de guayaba
2h 30min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Mermelada de fresa TM6
55min