Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 87.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40min
Pain accordéon aux herbes
1 godz. 20 min
Pain tessinois
1h 50min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Croissants au jambon
35min