Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 87.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Croissants au jambon
35min
Milanais
3 Std.
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Cuchaule
2h 30min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau du Vully
2h 30min
French dressing raffiné
15min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min