Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 70 g Weißwein, trocken
-
850
g Fleischtomaten
veya Strauchtomaten, in Stücken - 15 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 40 g Olivenöl
-
500
g Hartweizennudeln, z. B. Fusillotti von Rummo (siehe Tipp)
veya Fusilli - Wasser zum Kochen
- Parmesan, gehobelt, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2916 kJ / 697 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Spaghetti Miracomix
20min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 min
Gnocchi all`Arrabiata
35min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Pasta- und Pizzasauce
30 min
Blätterteig-Pizza
30 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min