
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'amandes blanchies
- 50 g d'oignons de printemps en morceaux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau en cubes (2 cm)
- 1200 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches type farfalle
- 300 g de carottes en tranches (4 mm)
-
200
g de petits pois surgelés
veya 200 g de petits pois frais - 30 g de vinaigre
- 5 g de zeste de citron râpé
- 100 g de fromage frais à tartiner
- ¼ - ½ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre moulu
- 60 g de feuilles de laitue verte en tranches
- 60 g de jeunes pousses d'épinards fraîches
- 20 g d'oignons de printemps en fines lamelles, pour la garniture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 411.5 kcal / 1721.5 kJ
- Protein
- 21 g
- Yağ
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 38.3 g
- Lif
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Sodyum
- 291.5 mg