Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de harina
- 2 huevos
- 10 g de agua
- 3 sobres de tinta de calamar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 521 kJ / 18 kcal
- Protein
- 96 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 188 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Salsa holandesa
15min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Salsa de cítricos y cilantro
20min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1h 35min
Quenelles con salsa de berros
2 godz. 45 min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Salsa holandesa
15min
Ajos confitados
30min
Salsa holandesa TM6
15min