鹽水鴨肉飯

鹽水鴨肉飯

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1915 克
  • 米酒
    25 克
  • 帶皮鴨胸 約240克
    1 片
  • 切段,約7公分
    1 支
  • 4 克
  • 八角
    1 顆
  • 紅蔥頭 切片
    25 克
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 醬油膏
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉 少許
  • 煮好的米飯 (任何種類)
    4 碗

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 512.6 mg
Protein 13.8 g
Kalori 1538.8 kJ / 368.1 kcal
Yağ 10 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 55.2 g
Karbonhidrat 56 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...