Cihazlar ve Aksesuarlar
鹽水鴨肉飯
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水1915 克
-
米酒25 克
-
帶皮鴨胸 約240克1 片
-
蔥 切段,約7公分1 支
-
薑4 克
-
八角1 顆
-
紅蔥頭 切片25 克
-
醬油½ 茶匙
-
醬油膏½ 茶匙
-
白胡椒粉 少許
-
煮好的米飯 (任何種類)4 碗
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
512.6 mg
Protein
13.8 g
Kalori
1538.8 kJ /
368.1 kcal
Yağ
10 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
55.2 g
Karbonhidrat
56 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台味舒肥
10 Tarif
Tayvan
Tayvan