鮪魚紫蘇番茄冷麵

鮪魚紫蘇番茄冷麵

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 5 克
  • 鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋
    200 克
  • 番茄 切丁
    180 克
  • 1600 克
  • 罐裝鮪魚 水煮或油漬
    140 克
  • 小黃瓜 約半根
    80 克
  • 紫蘇葉
    3 片
  • 洋蔥
    80 克
  • 素麵
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2863 mg
Protein 22.8 g
Kalori 2442.6 kJ / 584.4 kcal
Yağ 16.2 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 12 g
Karbonhidrat 87.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...