Cihazlar ve Aksesuarlar
鮪魚紫蘇番茄冷麵
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
薑5 克
-
鰹魚風味露 依照包裝指示稀釋200 克
-
番茄 切丁180 克
-
水1600 克
-
罐裝鮪魚 水煮或油漬140 克
-
小黃瓜 約半根80 克
-
紫蘇葉3 片
-
洋蔥80 克
-
素麵200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2863 mg
Protein
22.8 g
Kalori
2442.6 kJ /
584.4 kcal
Yağ
16.2 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
12 g
Karbonhidrat
87.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
亞洲冷麵大集合
10 Tarif
Tayvan
Tayvan