
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail coupées en deux
- 100 g de beurre en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 893 kcal / 3273 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 50 g
- Karbonhidrat
- 103 g