Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3273 kJ / 893 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4 Std.
Coupe Breizh
12 godz.
Feuilleté au fromage
2 Std. 5 Min
Ficelle de pain
4h 5min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Gressins italiens
1 Std. 55 Min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2 Std. 35 Min
Pains à burgers américains
3h 15min
Préfou au beurre aillé
3h