Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 3273 kJ / 893 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Préfou au beurre aillé
3j
Gressins au romarin
1h 40min
Pains à burgers américains
3h 15 min
Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge
45 Min
Bûche aux cookies et chocolat blanc
24 godz. 30 min
Baguette farcie au chorizo
2 godz. 15 min
Sapin de Noël aux lardons et au cheddar
1h 15min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3j
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Onion rings
20 Min
Sauce madère
35min
Pâte à tortilla
50min