Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 香油
- 30 克 薑, 切片
- 30 克 蔥, 切段
- 3 根 新鮮紅辣椒, 去籽、切片
- 50 克 蠔油
- 20 克 烏醋
- 1 茶匙 糖
- 10 克 米酒
- 80 克 綜合甜椒 (黃、紅皆可),切片
- 300 克 乾魷魚, 切花、切片,以熱水泡軟
- 200 克 雞胗, 切片(約0.3公分),以滾水川燙1分鐘
- 100 克 草蝦仁
- 80 克 小黃瓜, 切片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1450 kJ / 371 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 0.9 g