Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 70 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 500 g Schweinegeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 2 - 3 TL Gyrosgewürz (siehe Tipp)
- 200 g rote Paprika
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Schmand
- 2 EL Petersilienblätter, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 701 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Currywurstsuppe
40 min
Bunter Zwiebel-Topf
1j
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Gyros-Auflauf
1j 20 menit
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3sa
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Schlemmertopf
40 min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1j
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 Min
Gyros-Eintopf
50 menit
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min