Cihazlar ve Aksesuarlar
⽢糀乾燒豬米披薩
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
6 人份
Malzemeler
配料
-
豬後腿肉 切絲300 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
⽢糀1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
洋蔥 切絲50 克
-
甜椒 (任一種類) 切絲50 克
米披薩
-
煮好的米飯 (任何種類)2 碗
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
起司絲300 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 6 人份
Sodyum
4892.5 mg
Protein
165.3 g
Kalori
9193 kJ /
2199.3 kcal
Yağ
95.8 g
Lif
6.3 g
Doymuş Yağ
561 g
Karbonhidrat
156.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一醬多菜
9 Tarif
Tayvan
Tayvan