Cihazlar ve Aksesuarlar
花生粽
Hazırlık 1sa
Toplam 6sa
12 個
Malzemeler
準備粽葉
-
油 少許
-
粽葉30 片
煮花生
-
生花生仁 預先和20克鹽泡水3小時,瀝乾300 克
-
水1300 克
炒糯米
-
油80 克
-
醬油1 大匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
糖20 克
-
長糯米 泡水2小時,瀝乾600 克
組裝和蒸煮
-
水800 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 12 個
Sodyum
7658.2 mg
Protein
134.9 g
Kalori
19390.3 kJ /
4638.8 kcal
Yağ
221.4 g
Lif
22.5 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
550.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
飄粽香
8 Tarif
Tayvan
Tayvan