
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce piri-piri
- 4 piments de type Fresno, frais sans les tiges, coupés en deux
- 2 - 4 piments Chile de arbol, séchés, au goût
- ½ c. à thé de paprika fumé moulu
- 1 c. à thé de gros sel
- ½ c. à thé origan séché
- 3 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive vierge extra
- 45 g de vinaigre de vin rouge
- 1500 - 1600 g de poulet en crapaudine (voir conseil)
Salade de crudités et grillades
- 450 g de légumes variés (par exemple, brocolis, carottes, poivrons rouges), en morceaux (3 cm/2 po)
- 100 g de mayonnaise
- ¼ c. à thé de sel au goût (isteğe bağlı)
- 1 ½ c. à soupe de moutarde de Dijon
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 875.8 kcal / 3664.3 kJ
- Protein
- 65 g
- Yağ
- 62.5 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Lif
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Sodyum
- 904.3 mg