Pulpo à Lagareiro - Portugal

4.9 40 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 200 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de agua
  • 300 g de cebolla en octavos
  • 1 hoja de laurel seca (isteğe bağlı)
  • 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
  • 1 - 2 cucharadas de sal gorda
  • 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 20 g de aceite de oliva
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1971.2 mg
Protein 34.6 g
Kalori 2610 kJ / 623 kcal
Yağ 38.6 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 33.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...