Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1470 g di acqua
- 200 g di farina tipo 0
- 200 g di semola di grano duro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pezzo di peperoncino rosso
- 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 - 2 pizzichi sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1502.8 kJ / 359.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 50.7 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 803.9 mg
Alternatif tarifler
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Pizza di scarola
3h 30min
Contorno di cavolo nero
20min
Pastiera salata
2 Std.
Pizza salsiccia e friarielli
30 Std.
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pastiera napoletana
15 Std.