Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 5 g di zucchero
- 1470 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 200 g di semola di grano duro
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pezzo di peperoncino rosso
- 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 - 2 pizzichi sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1502.8 kJ / 359.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 50.7 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 803.9 mg
Alternatif tarifler
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Frittelle di agretti
2 Std.
Pastiera salata
2 Std.
Rustici alla scarola
10 Std.
Pastiera
15 godz.
Pizza di scarola
3h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min