清炖蹄膀

清炖蹄膀

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 人份

Malzemeler

  • 猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)
    800 克
  • 料酒
    30 克
  • 打结
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 1500 克
  • 约1茶匙,依个人口味调整
    5 克
  • 生抽 作为蘸料使用
    1 汤匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 598 mg
Protein 18.1 g
Kalori 1260.3 kJ / 301.5 kcal
Yağ 23.5 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 3.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...