Cihazlar ve Aksesuarlar
清炖蹄膀
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 人份
Malzemeler
-
猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)800 克
-
料酒30 克
-
葱 打结2 支
-
姜 切片20 克
-
水1500 克
-
盐 约1茶匙,依个人口味调整5 克
-
生抽 作为蘸料使用1 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
598 mg
Protein
18.1 g
Kalori
1260.3 kJ /
301.5 kcal
Yağ
23.5 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常猪肉料理
10 Tarif
Çin
Çin