Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
veya 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
veya 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 105.6 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 325.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1h 15min
Queques de queijo feta e tomate cereja
40min
Bolo-rei escangalhado
6h
Discos de chocolate com frutos secos
30min
Pãezinhos de iogurte e fruta
1h 50min
Conserva de maçã para rechear tartes
45min
Coroa do advento
1h 30min
Quadrados de maçã
1h
Pão com chocolate
2h
Brownies de abóbora e pepitas de chocolate
55min
Brioche de abóbora
2h
Bolo de abacaxi e coco
1h