Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
veya 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
veya 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 105.6 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 325.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bagels rosa com pasta de frango, abacate e folhas verdes
1ωρ. 30 λεπτ.
Bolo de abóbora
1h 25 min
Mil-folhas de chocolate e caramelo
3h 50 min
Bombons de avelã
1 Std.
Torta de café
45 min
Curd de clementina
30 min
Bolachas folhadas finlandesas (Joulutorttu)
1 Std.
Dedos de amêndoa
2h
Speculoos (Bolacha flamenga)
1h 10 min
Brioche de abóbora
2h
Colchão de noiva
1h 10 min
Bolo de noz, cenoura e canela
1h 40 min