Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 3 g di lievito di birra disidratato - 500 g di farina integrale di tipo manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2352.3 kJ / 562.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 113.1 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 1326.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta rustica
3h
Cornetto di Matera
4h 30min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Pane tartaruga
20h
Impasto base per pane
1 Std.
Moddizzosu di patate
7h
Panini con muesli
19 Std. 30 Min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1h 10min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Anelli cioccolato e mandorle
40min
Focaccia a bastone
5h
Panini croccanti
24h