Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 3 g di lievito di birra disidratato - 500 g di farina integrale di tipo manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2352.3 kJ / 562.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 113.1 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 1326.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta rustica
3 Std.
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane contadino
19 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 Std. 10 Min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.