Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g prosciutto crudo di Parma (1 cm)
- 100 g salame piccante a fettine (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di origano secco (isteğe bağlı)
- 600 g di acqua
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Pasta alla carcerata
30 min