Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Spanish Tortilla
1h
Bern-style Rösti (TM6)
40 min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Three-milk Cake
2h
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Keine Bewertungen
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Spiralized Tortilla
35min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min