Gluten-free Bruschetta

Gluten-free Bruschetta

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 portions

Malzemeler

Gluten-free Bread
  • buckwheat grains
    80 g
  • water
    490 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • brown sugar
    1 tsp
  • gluten-free bread flour plus extra for dusting
    250 g
  • olive oil
    15 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
Tomato Topping
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • plum tomatoes ripe, quartered
    350 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dried oregano
    2 pinches

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 216.6 kcal / 906.3 kJ
Protein 3.5 g
Yağ 6.2 g
Karbonhidrat 35.3 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Sodyum 434.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...