Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Bruschetta
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 portions
Malzemeler
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
434.9 mg
Protein
3.5 g
Kalori
906.3 kJ /
216.6 kcal
Yağ
6.2 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
35.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pistachio Lava Cakes
Değerlendirme yok
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 dk
Pico De Gallo
15 dk
Courgetti Carbonara
40 dk
Strawberries and Cream
20 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Guacamole
5 dk
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 dk
Keto Cream Cheese Pancakes
40 dk
Cullen Skink
45 dk
Chai Vanilla Mocktail
45 dk
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8sa 25 dk