Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Bruschetta
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 portions
Malzemeler
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
434.9 mg
Protein
3.5 g
Kalori
906.3 kJ /
216.6 kcal
Yağ
6.2 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
35.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yam Pottage (Asaro)
35 dk
Curly Fries with Garlic Sauce
Değerlendirme yok
Bruschetta
3sa
Grated Carrot Salad (TM5)
10 dk
Gluten-free Puff Pastry
1sa 30 dk
Pineapple Cinnamon Drink
35 dk
Vegan coffee smoothie
10 dk
Malted Milkshake
10 dk
Nectarine Smoothie
5 dk
Patatas Bravas with Chorizo
1sa 20 dk
No Bake Nutella Cheesecake
4sa 20 dk
Lafun (Amala)
10 dk