
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 216.6 kcal / 906.3 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Yağ
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Lif
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Sodyum
- 434.9 mg