Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hawaiian gluten-free pizza
2u.
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Swiss Rösti (TM6)
9 godz.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8小时 30 分钟
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35 min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h