![Gluten-free Bruschetta Gluten-free Bruschetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e9228c8393431a089abb676e1c39bcc/Derivates/291053cdc605dfec55e320c9edf9072c82b48a47.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Savoury Apero Stars
40 min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Guacamole
5 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 Min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 Std.
Bellini
Değerlendirme yok
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min