Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
-
1
cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo (5 g)
veya 1 cucchiaino di zucchero (5 g) - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g farina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane per toast
16h
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pane alle olive
2h 20min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2h
Pane paesano
3h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane di frumento e farro
12 godz.