Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
veya 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato (12,5 g) - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g farina per pane + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2 Std.
Struffoli
1小时
Pane paesano
3hod.
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Occhi di bue
1hod. 40min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Sbrinz, grattugiato
Değerlendirme yok
Cake al limone
1 godz. 5 min