![Treccia di pan brioche ripiena Treccia di pan brioche ripiena](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/73038_437-0-3980-3980.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck a fette
- 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
- 1 tuorlo per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2776 kJ / 663 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 72.9 g
- Yağ
- 29.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di patate
45 min
Pasta all'uovo
Değerlendirme yok
Pasta frolla
1sa 50 dk
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1sa 50 dk
Tiramisù
5 godz. 40 min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Pasta all'uovo
1h
Torta di Zugo al kirsch
4 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2sa 10 dk
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Impasto per pizza
1h