Cyndi's Gluten-Free Bread
TM6 TM5 TM31

Cyndi's Gluten-Free Bread

3.9 (21 değerlendirme)

Malzemeler

  • 220 g rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
  • 80 g millet grain
    veya 80 g quinoa
  • 40 g dried chickpeas
  • 20 g raw cane sugar
  • 140 g cornflour
  • 2 tsp xanthan gum
  • 1 level tsp dried instant yeast
    veya 15 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp fine sea salt
  • 40 g mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
  • 400 g water
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 2 large eggs

Besin Değeri
şuna göre 1 slice
Kalori
750 kJ / 179 kcal
Protein
4.2 g
Karbonhidrat
29.7 g
Yağ
4.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler