![Cyndi's Gluten-Free Bread Cyndi's Gluten-Free Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9AA72BF-5FFD-44B0-A32E-211EA3262E07/Derivates/10526D58-CEC2-478C-9D05-C862C66DE420.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g rice (e.g. brown, long grain, white or a mixture)
-
80
g millet grain
veya 80 g quinoa - 40 g dried chickpeas
- 20 g raw cane sugar
- 140 g cornflour
- 2 tsp xanthan gum
-
1
level tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 40 g mixed seeds (e.g. sesame, sunflower, linseed)
- 400 g water
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp cider vinegar
- 2 large eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 750 kJ / 179 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buckwheat bread
2hod. 5min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Gluten-free focaccia bread
1h
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45 phút
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h