Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Helado de romero
- 790 g de leche de avena
- 3 ramitas de romero, sólo las hojas
- 60 g de azúcar
- 198 g de jarabe natural (ver tip)
- ½ cdita de goma xantana
Mousse de manzana
- 425 g de agua
- 1000 g de manzanas, tipo Golden (aprox. 6 manzanas), peladas, sin corazón, en cuartos
- 213 g de azúcar
- 1 cdita de agar-agar
- aceite en aerosol
- 311 g de aquafaba
- 2 cditas de crema vegetal para batir
- 1 pizca de cremor tártaro
- ½ cdita de goma xantana
Crumble de avena tostada
- 1 cdita de romero, picado
- 141 g de azúcar morena
- 155 g de hojuelas de avena
- 155 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 155 g de mantequilla vegetal, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1847.8 kJ / 441.6 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 82.5 g
- Yağ
- 11.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 347.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema batida insuperable
30 min
Masa sablé
10min
Merengue francés
10min
Pay de limón helado con merengue italiano
5 Std. 10 Min
Merengue italiano
20 min
Merengue suizo
15 min
Pavlova de frutas tropicales
3h 40min
Masa sablé
10min
Merengue italiano
20 min
Merengue
15 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min