Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
3 mg
Protein
2 g
Kalori
1024 kJ /
244 kcal
Yağ
3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Antep Fıstıklı Macaron
2 godz. 30 min
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1 godz. 5 min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Brak ocen
Somon Tartar
10 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Brak ocen
Yumurta Salatalı Sandviç
25 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 godz.
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Brak ocen
Bearnez Soslu Bonfile
Brak ocen
Parmesanlı Krakerler
50 min