Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos

Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • şeker
    120 g
  • vanilya özü, doğal
    1 tk
  • tarçın, toz
    1 ½ tk
  • armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)
    4
  • su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
    850 g
  • limon suyu (bk. öneriler)
    30 g
  • badem, kıyılmış, kavrulmuş

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 3 mg
Protein 2 g
Kalori 1024 kJ / 244 kcal
Yağ 3 g
Lif 5.6 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 48 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...