Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
3 mg
Protein
2 g
Kalori
1024 kJ /
244 kcal
Yağ
3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Antep Fıstıklı Macaron
2sa 30 dk
Pırasa ve Gravyer Peynirli Kiş
1sa 5 dk
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10 dk
Pancarlı Peynirli Ezme
15 dk
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 dk
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Yumurta Salatalı Sandviç
25 dk
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1sa
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Parmesanlı Krakerler
50 dk