Cihazlar ve Aksesuarlar
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
şeker120 g
-
vanilya özü, doğal1 tk
-
tarçın, toz1 ½ tk
-
armut, Williams cinsi (sert) soyulmuş, yarıya bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış (bk. öneriler)4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)850 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
badem, kıyılmış, kavrulmuş
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
3 mg
Protein
2 g
Kalori
1024 kJ /
244 kcal
Yağ
3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bulgurlu maydanoz salatası
25 dk
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 dk
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Hollandez sos
20 dk
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Buharda Minik Ekmekler
2sa 10 dk
Caprese Wrap
10 dk
Domatesli Risotto
30 dk
Patlıcan Beğendi
50 dk