Cihazlar ve Aksesuarlar
Nasi Talas (Yam Rice)
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
4 porsi
Malzemeler
-
siung bawang putih3
-
minyak goreng30 g
-
udang kering dibilas30 g
-
samcan daging babi, tanpa kulit potong kecil-kecil150 g
-
talas dikupas dan potong dadu (2 cm x 2 cm)200 g
-
garam1 sdt
-
lada putih bubuk½ sdt
-
beras basmati dibilas300 g
-
air800 g
-
kecap asin50 g
-
kecap hitam20 g
-
bubuk bumbu ngo hiong (isteğe bağlı)½ sdt
-
ketumbar segar dicincang, untuk hiasan1 tangkai
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsi
Sodyum
1275 mg
Protein
12 g
Kalori
2549 kJ /
610 kcal
Yağ
28 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
75 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Variasi Hidangan Nasi
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30 dk
Sup Sayur Kuning
50 dk
Creamy Penne Salmon
25 dk
Tumis Domba dengan Sohun
20 dk
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2sa 25 dk
Pulut Pagi
4sa 40 dk
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1sa 35 dk
Pasta Ragout Sayur
Değerlendirme yok
Pasta dengan Sayuran
Değerlendirme yok
Nasi Ham Pakchoy
Değerlendirme yok
Bubur Vegetarian
35 dk
Bubur Sapi dan Jagung
35 dk