Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di riso a chicco tondo, japonica
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi, a strisce (1x3-4 cm), tamponati con carta assorbente
- 410 g di acqua
- 1 cucchiaino di "cinque spezie cinesi" in polvere
-
10 - 12
funghi shiitake freschi, a fette (circa 1 cm)
veya 10 - 12 funghi shiitake secchi, a fette (circa 1 cm) -
5
g di vino di riso Shaoxing (isteğe bağlı)
veya 5 g di aceto di riso (isteğe bağlı) - 10 g di aceto di riso nero, Chinkiang
- 10 g di salsa di soia chiara
- 5 g di salsa di soia, nera
- 10 g di salsa di ostriche
- 5 g di zucchero
- 5 g di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1962.4 kJ / 469 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 901.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guetzli dell’Avvento
Değerlendirme yok
Granita di albicocche
10 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Değerlendirme yok
Pesce all'aglio e limone
Değerlendirme yok
Tarte flambé
Değerlendirme yok
Ghiaccioli Moscow Mule
7h 30min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1 godz.
Dolcetti con le prugne
Değerlendirme yok
Zuppa di pollo e orzo
Değerlendirme yok
Vol-au-vent con polpettine
30 min
Quiche al mascarpone e pomodori
1 godz. 30 min