Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 克 冷压橄榄油
- 50 克 酱青
- ½ 茶匙 红糖
- 1 个 柠檬 ,选用有机为佳, 取皮和果汁
-
4
个 新鲜三文鱼片 ,去皮(每个 150-180 克)
veya 4 个 白鱼片, 去皮 (每个 150-180 克) - 5 - 10 克 新鲜姜 ,去皮切片 (isteğe bağlı)
- 1 个 蒜瓣
- 100 克 小红葱 ,切块
-
100
克 蒜苗 ,只取白色部分,切成小块
veya 100 克 洋葱 ,切半 - 100 克 西芹 ,切块
-
350
克 冷冻豌豆
veya 350 克 红萝卜 ,切块(参考贴士) - 450 克 水
- 2 茶匙 盐
- 250 克 马铃薯 ,切成小块(1公分)
-
400
克 西兰花 ,切小朵
veya 400 克 淡色综合蔬菜 (如红萝卜、西葫芦、菇类),切片 (0.5 公分) - 2 小撮 黑胡椒粉
- 50 - 100 克 鲜奶油(约含18%脂肪) ,适量调味
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2984 kJ / 712 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 1686 mg