百花酿豆腐

百花酿豆腐

4.5 13 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 日本豆腐
    3 根
  • 虾仁 开背
    15 个
  • 蟹肉棒 切成丝
    3 根
  • 料酒
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 500 克
  • 蒸鱼豉油
    2 汤匙
  • 切末
    2 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1346.1 mg
Protein 22 g
Kalori 892.5 kJ / 213.5 kcal
Yağ 6 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 0.7 g
Karbonhidrat 16.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...