Cihazlar ve Aksesuarlar
百花酿豆腐
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
日本豆腐3 根
-
虾仁 开背15 个
-
蟹肉棒 切成丝3 根
-
料酒1 汤匙
-
盐1 小撮
-
橄榄油1 汤匙
-
水500 克
-
蒸鱼豉油2 汤匙
-
葱 切末2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1346.1 mg
Protein
22 g
Kalori
892.5 kJ /
213.5 kcal
Yağ
6 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
16.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
不一样的减脂餐
10 Tarif
Çin
Çin
免疫力补给站
21 Tarif
Çin
Çin