Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 53.1 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 292.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondant au chocolat
40 min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Tarte Tatin
1h
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Far breton aux pruneaux
1h
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan à la noix de coco
1h 15min
Flan sans pâte
6h