Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 210 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Condimento
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pasta farinosa, pelate e tagliate a fette (5 mm)
- 1 pizzico di timo secco
- olio extravergine di oliva q.b.
- 120 g di mozzarella per pizza, tagliata a fette (7-8 mm)
-
100
g di funghi porcini freschi, a fette
veya 100 g di funghi porcini surgelati, decongelati - 120 g di salsiccia di maiale fresca, senza pelle e sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Besin Değeri
- şuna göre 6 pezzi
- Kalori
- 9272 kJ / 2216 kcal
- Protein
- 97 g
- Karbonhidrat
- 312 g
- Yağ
- 63 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 2696 mg
Alternatif tarifler
Pane rustico ripieno
29 Std.
Panini della Val Venosta
15j 30 menit
Focaccia primavera
3h
Pane contadino
19 godz.
Pizza salsiccia e friarielli
30 Std.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4h
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9h