跷脚牛肉

跷脚牛肉

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 35 dk
6 人份

Malzemeler

牛骨高汤
  • 牛骨 切10厘米左右大块(见要诀)
    800 克
  • 八角
    2 个
  • 香叶
    2 片
  • 切片
    20 克
  • 料酒
    20 克
  • 1400 克
牛肉汤
  • 牛里脊 切薄片
    250 克
  • 100 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉
    10 克
  • 毛肚 冲洗干净,切块
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 卷心菜 切块
    250 克
  • 5 克
  • 芹菜 切段
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 571.4 mg
Protein 21.1 g
Kalori 553.8 kJ / 132.5 kcal
Yağ 2.5 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 6.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...