Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸生蚝
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
蒜头3 - 4 瓣
-
油20 克
-
生抽40 克
-
醋15 克
-
新鲜小米椒 切碎1 根
-
葱 切末2 根
-
水 蒸煮用500 克
-
生蚝,新鲜的 每个约180克左右,外壳清洗干净6 - 8 只
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
908.2 mg
Protein
6.2 g
Kalori
434.7 kJ /
104 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
1.2 g
Karbonhidrat
3.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快手海鲜料理
10 Tarif
Çin
Çin