Cihazlar ve Aksesuarlar
鲅鱼水饺
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa 30 dk
8 人份
Malzemeler
饺子皮面团
-
中筋面粉400 克
-
水200 克
内馅
-
花椒 干的15 克
-
热水180 - 200 克
-
鲅鱼,去皮,去骨 (约1公斤)2 条
-
去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态150 克
-
盐 (约1.5茶匙)7 克
-
麻油10 克
包饺子
-
韭菜 切小段,0.5厘米100 克
-
油20 克
煮水饺
-
水1700 克
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
389.8 mg
Protein
18 g
Kalori
1420.1 kJ /
339.8 kcal
Yağ
11.7 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
40.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基础中式面点
10 Tarif
Çin
Çin
新春家宴-吉祥糕点
10 Tarif
Çin
Çin