Cihazlar ve Aksesuarlar
白牛肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 9sa
4 人份
Malzemeler
-
牛腱肉600 克
-
生抽40 克
-
蚝油 (约5克)1 茶匙
-
醋20 克
-
香菜 切末15 克
-
麻油10 克
-
蒜头 切末3 瓣
-
水1250 克
-
干辣椒 去籽,切丝2 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
31.8 g
Kalori
838.8 kJ /
200.5 kcal
Yağ
4.7 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin