Cihazlar ve Aksesuarlar
Dampet fisk med pak choi
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portioner
Malzemeler
-
speltkerner200 g
-
vand plus ekstra til iblødsætning400 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)2 cm
-
honning1 spsk
-
salt1 tsk
-
limesaft30 g
-
soyasauce30 g
-
vegetabilsk olie10 g
-
pak choi skåret i mindre stykker (ca. 4 cm)200 g
-
hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabborre, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)600 - 800 g
-
koriander, frisk10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1113.6 mg
Protein
39.3 g
Kalori
1566.2 kJ /
374.3 kcal
Yağ
6.9 g
Lif
7.1 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
43.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sunde middagsretter
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stegte nudler med rejer
Değerlendirme yok
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1sa 15 dk
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Havbras med krydderolie
Değerlendirme yok
Laks med grøntsagssovs
Değerlendirme yok
Burger af havtaske og laks
Değerlendirme yok
Fiskeburger
Değerlendirme yok
Laks med aromaer ved 50°C
Değerlendirme yok