Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 新鲜莳萝 ,只取叶子
- 200 克 洋葱 ,切块
- 40 克 黄油 ,切块
-
450 - 500
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
veya 450 - 500 克 蘑菇 ,切片 - 2 茶匙 甜红辣椒粉
- 1 汤匙 烟熏红辣椒粉
- 1 茶匙 面粉 (isteğe bağlı)
- 50 - 70 克 白葡萄酒
- 600 克 水
- 300 克 牛奶
- 1 茶匙 姜黄粉
-
2
茶匙 蔬菜高汤酱
veya 1 ½ 蔬菜高汤块 ,切碎 - 1 ½ 茶匙 干莳萝
- 1 汤匙 番茄泥
- 15 - 20 克 鲜榨柠檬汁
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 酸奶油 ,上菜用
- 柠檬 ,切片,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 350.3 mg