Cihazlar ve Aksesuarlar
陈皮牛肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
3 人份
Malzemeler
-
干辣椒1 个
-
蒜头10 克
-
姜 切片2 片
-
葱 切段2 支
-
八角1 粒
-
油10 克
-
花椒油10 克
-
陈皮 泡水后沥干水分30 克
-
花椒粉½ 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
牛里脊 切成2×2厘米的小块,汆水后备用300 克
-
米酒40 克
-
糖20 克
-
老抽15 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25.3 g
Kalori
1182 kJ /
282 kcal
Yağ
8.6 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
20.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
食粤飘香
70 Tarif
Çin
Çin