Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
土豆面团
- 600 克 水
- 800 克 土豆 ,切块,2厘米
- 50 - 60 克 帕玛森奶酪 ,切块
- 1 颗 蛋
- 50 - 60 克 面包糠
- 10 克 法国第戎芥末酱
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 黑胡椒粉
菌菇馅
- 60 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 20 克 油
-
150
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切块(每块2厘米)
veya 150 克 蘑菇 ,切块(每块2厘米) -
4 - 5
枝 新鲜莳萝 ,只取叶子,切碎
veya 4 - 5 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子,切碎 - 油 ,涂抹手部用
- 面包糠 ,拍粉用
- 油 ,煎土豆饼用
- 酸奶油 ,上菜用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 块
- Kalori
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 455.4 mg