![Sous-Vide Scrambled Eggs Sous-Vide Scrambled Eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a81e43ac91f934a45d321ba22fde3ab/Derivates/ffd71a98880b458e66b7b0bef2f1ebf7095809b7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz unsalted butter, room temperature
-
1
oz heavy whipping cream
veya 1 oz whole milk - 6 large eggs, room temperature
- 2 pinches salt
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1898.5 kJ / 452 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 40.6 g
- Doymuş Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 681.4 mg
Alternatif tarifler
Boiled Egg Mode
20min
Poached Eggs
25min
Candied Sweet Potatoes
1h 20min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Egg Salad Sandwiches
35min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 godz. 15 min
Coconut Milk Yogurt
13 godz.
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Honey Butter Biscuits
35min