Sous-Vide Scrambled Eggs

Sous-Vide Scrambled Eggs

3.7 9 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • unsalted butter room temperature
    1 oz
  • heavy whipping cream
    1 oz
    1 oz whole milk
  • large eggs room temperature
    6
  • salt
    2 pinches
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    65 oz
  • lemon juice
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh chives finely chopped, to taste
    1 tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 681.4 mg
Protein 22.5 g
Kalori 1898.5 kJ / 452 kcal
Yağ 40.6 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 20.9 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...