Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Gruyère kaas, in stukken (isteğe bağlı)
Deeg
- 150 g bloem, plus extra for dusting
- 75 g boter, chilled, cut in pieces
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g baconblokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
-
100
g crème fraîche
veya 100 g room - ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sneetje
- Kalori
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Ratatouille
40min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Frambozen - limoensorbet
Değerlendirme yok
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Preiquiche
1 godz. 45 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Koolsoep
50 min
Garnituur van courgette
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.