Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g bihun (lihat tips)
- 20 g cabai kering, biji dibuang, direndam hingga lunak
- 5 siung bawang putih
- 100 g bawang merah
- 20 g udang kering, dibilas
- 80 g minyak goreng
- 500 g air
- 70 g kecap asin
- 2 sdm tauco
- 250 g taoge, segar
- 50 g lokio segar, potong sepanjang 3 cm
- 1 telur dadar, iris tipis-tipis, untuk hiasan
- 1 tahu padat (tau kwa), digoreng (pan-fried), potong dadu, untuk hiasan
- 1 cabai merah segar, iris tipis-tipis, untuk hiasan
- 3 jeruk kalamansi, potong bagi dua, untuk hiasan
- 2 sdm bawang goreng, untuk hiasan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 9 g