Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g kecap hitam
- 20 g kecap asin
- 1 sdt terasi (4 g)
- 1 jumput lada putih bubuk
- ½ sdt kaldu jamur bubuk
- 500 g kwetiau
- 100 g taoge, segar
- 20 g siung bawang putih
- 20 g bawang merah
- 20 g minyak goreng
- 2 sdt pasta cabai (dried chilli paste)
- 200 g udang utuh, dibersihkan dan kulit dibuang
- 20 g lokio segar, potong sepanjang 3 cm
- 1 telur, kocok lepas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g