Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g udang kering, dibilas
- 6 cabai merah segar, biji dibuang
- 100 g bawang merah
- 30 g jahe segar
- 10 g kunyit bubuk
- 2 batang serai segar, bagian putih saja
- 250 g tomat, potong bagi empat
- 50 g minyak
- 400 g bihun
- 6 daun jeruk purut, diiris tipis (isteğe bağlı)
- 50 g kecap ikan
- 20 g gula aren
- ½ sdm kecap hitam
- 200 g kol, potong kasar (5 cm)
- 450 - 500 g air
- 150 g udang ukuran sedang, dengan ekor, kulit dibuang
- 2 kecombrang (bunga kantan), dirobek-robek
- 3 jeruk nipis, sari buah saja (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g