Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 fogli di gelatina
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
-
2
cucchiai di pistacchi tritati
veya 2 cucchiai di noci pecan tritate - 2 rametti di menta piperita fresca, le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1320 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 23.9 g
- Yağ
- 23.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 38.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min
Nidi di meringa
3h 20min
Mini mousse alle pesche
5h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Parfait alla lavanda e miele
13h
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Palline cocco e lampone
3h
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.