Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 fogli di gelatina
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
-
2
cucchiai di pistacchi tritati
veya 2 cucchiai di noci pecan tritate - 2 rametti di menta piperita fresca, le foglioline
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1320 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 23.9 g
- Yağ
- 23.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 38.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Mini mousse alle pesche
5 Std.
Gelato al parrozzo
10h 30min
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4 Std.
Besciamella
15 Min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Frullato rosso
10 Min
Maionese cotta
15 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Cheesecake alle ciliegie
4 Std. 30 Min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15 min.
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.