Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 12 gruszek (ok. 2000 g), twardych
- 120 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1800 g wody
-
1
laska cynamonu, przełamana na pół
veya 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego - 6 goździków
- 400 g cukru
- Besin Değeri
- şuna göre 1 słoik
- Kalori
- 2253.4 kJ / 538.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 133.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 8.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15 min.
Dżem truskawkowo-rabarbarowy
40 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 min
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40 min
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 2:1)
1h
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Dżem z owoców leśnych
40 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Konfitura jagodowa z anyżem
1h 10 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30 min