Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
日式酱汁
- 20 克 蜂蜜
- 30 克 日式浓口酱油
- 60 克 番茄酱
- 40 克 辣酱油
大阪烧
- 2 根 葱 ,切三段
- 200 克 水
- 1 茶匙 烹大师鲣鱼粉
- 4 颗 蛋
- 160 克 面粉
- ¼ 茶匙 海盐
- ¼ 茶匙 糖
- 400 克 卷心菜 ,切片
- 40 克 寿司姜 ,沥干水分的
- 麻油 ,煎饼用
- 120 克 去皮五花肉 ,切薄片(见要诀)
- 日式蛋黄酱 ,上菜用
- 干柴鱼片 ,上菜用
- 新鲜细香葱 ,切碎,上菜用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 44.2 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1327 mg